Home Lifestyle De 3 meest logische Apple producten om nu aan te schaffen

De 3 meest logische Apple producten om nu aan te schaffen

Door Scott van Ede
De 3 meest logische Apple producten om nu aan te schaffen

De zomer is weer aangebroken en dat betekend er weer lekker op uit gaan en genieten van dit mooie weer. Je kunt natuurlijk ook lekker in je tuin werken tijdens deze warme dagen, maar hier heb je natuurlijk wel de juiste apparatuur voor nodig. Apple heeft voor ieder wat wils en zeker in deze tijd is het heel logisch om verschillende apple producten aan te schaffen om voor iedere situatie de juiste tool in huis te hebben.

Ga erop uit met een Apple Watch

Met dit mooie weer erop uit gaan is ideaal en natuurlijk is het leuk om je stappen bij te houden, hoe lang je aan het lopen bent en waar je uiteindelijk allemaal geweest bent. De Apple Watch is de smartwatch die dit allemaal mogelijk maakt en behoort tot de top qua functies en mogelijkheden. De Apple Watch helpt je ook met je telefoon in je broekzak houden, notificaties en berichten kun je gewoon met een draai van je pols lezen en zo kun je gelijk bepalen of het belangrijk is of niet. Je kunt natuurlijk ook je notificaties uitzetten zodat je je volledig kan richten op de omgeving en de natuur.

Regel je zaken met een iPhone

Regel je zaken met een iPhone

Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven en over de jaren heen is dit apparaatje uitgebreid tot je persoonlijke assistent. Al je afspraken, memo’s, e-mails, documenten en noem het maar op zijn terug te vinden in dit apparaat. Omdat het steeds belangrijker is, is het ook van belang om over een goede iPhone te bezitten die deze taken snel en efficiënt uitvoert. Hiervoor hoef je helemaal niet te denken aan de nieuwste iPhone, want een iPhone 11 of zelfs iPhone SE 2020 is meer dan voldoende om jou de komende jaren te ondersteunen. Afhankelijk van hoe intens jouw taken zijn kun je er ook voor kiezen om te gaan voor een refurbished iPhone 8. Je hebt een refurbished iPhone 8 namelijk al voor €195 en dankzij de kwaliteit van Apple is deze voor de komende jaar ook nog ondersteund met updates.

Geniet van werken in je tuin met een Macbook

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met dit lekkere weer vol gebruik te maken van je tuin of balkon. Niks is beter dan e-mails beantwoorden terwijl je lekker buiten geniet van de zon met een drankje erbij. Een Macbook is hierbij de ideale compagnon en geeft je de mogelijkheid om lekker flexibel te kunnen werken. Zo neem je jouw MacBook snel mee van binnen naar buiten en kun je overal zitten waar je wilt. Het is wel aan te raden om af en toe de schaduw op te zoeken. Niet alleen goed dat je zelf niet verbrand, maar ook zodat je MacBook niet oververhit raakt.

Behaal je voordeel je en kies voor refurbished

Apple producten staan er helaas niet echt bekend om, om goedkoop te zijn. Gelukkig weten we een manier wat het toch mogelijk maakt om deze apparaten aan te schaffen, namelijk door te kiezen voor een refurbished variant. Als je via een webshop zoals refurbished.be opzoek gaat naar een iPhone of Macbook dan ben je al gauw enkele honderden euro’s goedkoper uit dan wanneer je deze nieuwe in de winkel zou willen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een iPhone 11 die je refurbished al voor € 529 kunt krijgen! Als je een aankoop doet via deze webshop krijg je ook nog eens 3 jaar garantie wat duidelijk de kracht van refurbished laat zien, helemaal als je bedenkt dat je maar 1 jaar standaard garantie krijgt als je een Apple product rechtstreeks bij Apple koopt.

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer