Home Lifestyle Ga voor duurzaam: Kies voor refurbished elektronica

Ga voor duurzaam: Kies voor refurbished elektronica

Door Scott van Ede
Ga voor duurzaam: Kies voor refurbished elektronica

Men kiest steeds vaker voor duurzame producten. Het helpt tenslotte onze planeet en je draagt een steentje bij aan een groenere wereld. Door te kiezen voor refurbished producten kies je voor duurzaamheid en dat is fijn voor iedereen.

Betekenis refurbished

Refurbished is een bekende term in de IT wereld en betekent letterlijk gereviseerd. Deze producten zijn vaak afkomstig van het bedrijfsleven of restvoorraden. Zo zijn er vaak laptops, tablets en smartphones die nauwelijks gebruikt worden. Dit zijn producten die in goede staat zijn en een tweede leven verdienen. Refurbished producten worden gecontroleerd door professionals en weer op de markt gezet door refurbished aanbieders. Als het nodig is worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product die goedkoper is dan nieuw in de winkel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe smartphone met een lange batterijduur en wil je een goede deal scoren. Dan is de iPhone XR een goede optie voor jou. Met de refurbished iPhone XR kom je voordeliger uit en je kan gebruik maken van de welbekende iOS besturingssysteem. Dit is zeker een uitkomst als je wilt besparen op jouw aankoop. Zo is er een refurbished iPhone XR voor elke portemonnee.

Betekenis refurbished

Duurzaam en voordelig

Door te kiezen voor refurbished elektronica geef je een product een tweede leven. Met het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er vele schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Door samen met andere refurbished kopers een refurbished product aan te schaffen, zorg je voor minder CO2 uitstoot. Je verlengt de levensduur van een apparaat en zorgt voor een groenere wereld. Daarnaast is een refurbished product voordeliger en heb je de zekerheid van een goed werkend product. Dit heb je niet altijd bij een tweedehands product. Een refurbished product wordt altijd gecontroleerd op diverse aspecten. Zo wordt er gekeken naar het scherm, camera, besturingssysteem en WiFi. Vaak is er ook een klantenservice waar je terecht kan voor je vragen en dit geeft je meer zekerheid. Goedkoop kan duurkoop zijn, maar dat is niet het geval bij een refurbished product!

Refurbished webshop

Een officiële refurbished aanbieder biedt kwalitatieve refurbished producten aan die ook nog eens voordelig zijn dan nieuw in de winkel. Dit betekent dat een refurbished product niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Bij Refurbished.be kan je ook nog eens profiteren van 3 jaar garantie op jouw aankoop. De producten bij Refurbished.be worden gecontroleerd op meer dan 50 punten en schoon opgeleverd. Mocht je alsnog problemen tegenkomen staat de klantenservice altijd voor je klaar. Zo kan jij jarenlang verder met jou refurbished product.

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer