Home Lifestyle Ontdek de zakelijke voordelen van een laadpas

Ontdek de zakelijke voordelen van een laadpas

Door Scott van Ede
De-zakelijke-voordelen-van-een-laadpas

Elektrisch rijden wordt steeds vaker de norm. Zeker wanneer het gaat om zakelijk rijden is elektrisch rijden een grote besparing op de kosten. Niet alleen op het gebied van benzinekosten, maar ook op het gebied van milieu is elektrisch rijden zeer voordelig. Wanneer je elektrisch rijdt wil je echter niet constant op zoek naar de laadpalen om je auto op te laden. Het is daarom aan te raden om te beschikken over een laadpas en deze te verstrekken aan je medewerkers. Een laadpas heeft veel verschillende voordelen; zo hoef je nooit meer te zoeken naar een geschikte laadpaal, hoef je geen declaraties van medewerkers te verwerken en heb je toegang tot het laadpalen netwerk van Nederland, België en zelfs Europa.

De zakelijke voordelen van een laadpas

Met de zakelijke laadpas geniet van je van tal van voordelen, waarbij het grootste voordeel is dat je toegang hebt tot vrijwel alle laadpalen in Nederland, België en zelfs Europa. Hierdoor hoef je niet meer te zoeken naar een geschikte laadpaal aangezien je met de gekoppelde app snel een overzicht krijgt met de laadpalen in de buurt. Door de laadpas te koppelen aan laadpalen in je eigen buurt op bij je eigen bedrijf worden de kosten van het laden direct gedeclareerd bij het bedrijf en hoef je je werknemers niet meer te vragen om declaraties in te vullen. Dit scheelt flink in de tijd dat je bezig bent met het verwerken van de declaraties. Worden er ook zakelijke reizen gemaakt naar het buitenland? Dan kan de laadpas ook gebruikt worden om te betalen bij tolwegen of om vignetten aan te schaffen. Ideaal dus! Zeker als kleine zelfstandige of wanneer je slechts een klein aantal medewerkers heb geniet je met de laadpas optimaal van de zakelijke voordelen.

De zakelijke voordelen van een laadpas

Gebruik de app om de juiste laadpalen te vinden

Wanneer je beschikt over de laadpas loont het om de bijbehorende app te gebruiken. In deze app wordt een kaart geladen waardoor je direct inzicht krijgt in de laadpalen die zich in de omgeving bevinden. Bovendien krijg je met de app ook inzicht over het verbruik van de energie en de kosten die je hebt gemaakt tijdens het laden. De real-time tarieven van de laadpalen worden ook getoond, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan tijdens het laden. De laadpas is geschikt voor zowel ‘normale’ laadpalen als voor snellaadpalen zodat er altijd een laadpaal in de buurt is.

Ben je dus op zoek naar mogelijkheden om het laden van elektrische auto’s eenvoudiger te maken? Zeker wanneer je een kleine zelfstandige bent of slechts een klein aantal medewerkers in je bedrijf hebt werken is het zakelijk zeer voordelig om een laadpas aan te schaffen. Met de laadpas heb je toegang tot vrijwel alle laadpalen in Nederland, België en Europa. Bovendien heb je met de app direct een overzicht met de locatie van de laadpalen, de exacte kosten en krijg je inzicht in je huidige verbruik. De laadpas kan ook gebruikt worden voor het betalen bij tolwegen of het aanschaffen van vignetten wat handig is wanneer je zakelijk reist in het buitenland.

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer