Home Tips 5 cadeau’s die je kan geven bij een housewarming

5 cadeau’s die je kan geven bij een housewarming

Door Scott van Ede
5 cadeau’s die je kan geven bij een housewarming

Ben je op die leeftijd gekomen waar je om de zoveel weken wordt uitgenodigd op een housewarming, maar weet je niet zo goed wat geven? Het ideale housewarming cadeau is zowel leuk als nuttig. Wij geven je wat leuke ideeën zodat je niet met lege handen aankomt op je volgende housewarming!

Wijnrek

Je kan er vanuit gaan dat de meeste mensen een flesje wijn bij hebben als housewarming cadeau. Wat echter vaak vergeten wordt is een opslagplaats voor de vele flessen. Wil je dus iets origineler uit de hoek komen? Koop dan een authentiek wijnrek, waar ze de flessen kunnen opbergen. Via veilingen online kan je er zelfs voor een aantrekkelijke prijs wat flesjes bij toevoegen! Vraag op voorhand wat foto’s van de nieuwe woning, zodat je iets kan kopen dat perfect past bij het interieur. Achteraf kan je stiekem hopen dat ze de fles opentrekken in jouw bijzijn.

Wijnrek

Kunst

Bij nieuwe woningen zijn de muren vaak nog kaal. Jij kan hier met je housewarming cadeau iets aan veranderen. Kunst zorgt ervoor dat een woning persoonlijkheid krijgt. Via veilingen in België kan je veel leuke en originele schilderijen kopen. Uiteraard moet je ervoor zorgen dat deze passen bij de stijl van de woning. Een schilderij kan daarbij ook een persoonlijk cadeau zijn, denk bijvoorbeeld aan een schilderij waarvan jij vindt dat het perfect jullie vriendschap representeert. Je kan met kunst dus origineel uit de hoek komen. Je vriend of vriendin zal er ongetwijfeld blij mee zijn!

Kalender

Samen met de volledige vriendengroep een housewarming cadeautje geven is ook een leuk idee. Zo kan je met al de vrienden een persoonlijke kalender geven, met allemaal leuke fotootjes van jullie leukste herinneringen samen. Vervolgens kan je op de kalender alvast de verjaardagen van de vriendengroep aanduiden, zodat ze je nooit meer iets vergeten te sturen op je speciale dag. Een handig én leuk cadeautje!

Deurmat

Wil je nog een stapje verder gaan dan een gepersonaliseerde kalender? Dan kan je er ook voor kiezen om met iedereen een foto te laten nemen, en die vervolgens te laten drukken op een deurmat. Zo wordt er steeds aan je gedacht als je vriend of vriendin de woning betreedt! Misschien kan je er ineens meerdere bestellen voor de volledige vriendengroep? Met housewarming cadeautjes kan je creatief zijn, dus laat je eens volledig gaan. Wij zijn alvast benieuwd naar je cadeau!

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer