Home Tips Waarom beroep doen op een schoonmaakfirma?

Waarom beroep doen op een schoonmaakfirma?

Door Scott van Ede
Waarom beroep doen op een schoonmaakfirma?

Wel of geen poetshulp nemen? Voor menig man en vrouw is het iets waar ze maar niet over kunnen beslissen. Twijfel jij al even over deze o zo kwellende keuze? Tijd om knopen door te hakken! In deze blog geven we je alle voordelen van het inschakelen van een schoonmaakbedrijf voor het poetsen van jouw huis.

De betere versie van jezelf

Loop jij dag in dag uit van hier naar daar en lopen de stressniveaus af en toe hoog op? De kinderen naar school brengen, in de file staan, op tijd op je werk zien te geraken en dan loop je nog de hele dag voor je baas op je werk rond te hollen. Tegen 15.00 uur is het tijd de kinderen op te halen van school en is het eten maken, huiswerk nakijken en de kinderen in bed stoppen. Als je dan al een uurtje voor jezelf hebt op een dag, dan is het al veel. Dan nog de ramen poetsen, de gang stofzuigen en de vloer in de keuken dweilen? Gun jezelf een break en bel naar die kuisfirma. Dat je alles zelf wil doen is een mooie eigenschap van je, maar je moet niet overdrijven. Als je werk uit handen kan geven zonder al teveel kleerscheuren, doe dat dan ook gewoon. Want wat is het resultaat? Je hebt meer vrije tijd, je bent relaxter, minder moe en je het meer tijd voor je gezin en hou je vast: voor jezelf! Tegen 16.00 uur chill jij voortaan thuis in een blinkend huis. Eindelijk dat nieuwe boek eens openslaan? Check!

Dienstencheques

Dienstencheques

Gemak gaat boven alles. Nu ja, vaak toch en daarom werden dienstencheques in het leven geroepen. En om zwartwerk tegen te gaan, maar goed, laten we het bij het gemak houden. Via dienstencheques betaal je je poetshulp. Hoe werkt het? Een uur werk betaal je met één dienstencheque. En omdat dienstencheques fiscaal aftrekbaar zijn, betaal je eigenlijk maar rond de 6 euro per uur, serieus voordeel denken we dan! Je bestelt je dienstencheques heel makkelijk bij Sodexo. Neem alvast eens een kijkje naar de schoonmaakbedrijven in Limburg, Antwerpen, Gent of elders.

Communiceer met je nieuwe hulp

Heb je de grote stap gezet? Proficiat! Om tevreden te zijn van je nieuwe werknemer geldt de regel van wederzijds respect. Onthoud dat hij of zij in jouw huis is om te poetsen en niet om je persoonlijk te bedienen of je huis volledig op te ruimen. Een strijkje kan en ook een kinderkamer eens opruimen zal geen probleem zijn, maar don’t push it. Duidelijke communicatie tussen beide partijen is dan ook essentieel voor een geslaagd resultaat en een langdurige samenwerking.

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer