Home Marketing Automatiseren van Google-campagnes met Adchieve software

Automatiseren van Google-campagnes met Adchieve software

Door Scott van Ede
Automatiseren van Google-campagnes met Adchieve software

Het inrichten van Google Ads campagnes kan behoorlijk tijdrovend zijn, maar dat hoeft eigenlijk niet. Er bestaat namelijk speciale software om dit te automatiseren. Een voorbeeld hiervan is de Google Ads Automation Software van Adchieve uit Den Bosch. Deze software ondersteunt het managen en creëren van Search-, Shopping- en Performance Max-campagnes. Daarnaast biedt het waardevolle inzichten die helpen om het maximale uit je investering te halen. Op deze manier maakt Adchieve van Google een winstmachine. We grijpen dit artikel aan om enkele mogelijkheden van deze software te benoemen.

Adchieve voor winstgevende Google Ads campagnes

Op het gebied van Google Ads is de software van Adchieve echt een aanrader. Deze software biedt namelijk heel wat campagnemogelijkheden en beweegt ook perfect mee met bijvoorbeeld de mogelijkheden van Performance Max. De reden waarom we er zo enthousiast over zijn: in tijden dat Google voluit de kaart trekt van automatisering en smart solutions biedt Adchieve unieke mogelijkheden om campagnes te optimaliseren op basis van jouw doelstellingen. Hierdoor krijg je de controle, die Google de afgelopen tijd heeft afgenomen, eindelijk weer terug.

Adchieve Insights: inzicht in wat écht belangrijk is

Aan de knoppen kunnen zitten is één ding. Maar het betekent ook dat je de nodige informatie dient te hebben. Daarvoor is er dan weer Adchieve Insights. Deze software verschaft heel waardevolle advertising-inzichten die je toestaan om verder te kijken dan de Return on Ad Spend (ROAS). Dat is niet onbelangrijk, want de ROAS biedt geen informatie over waar het echt om draait: de winst. Je kan nog zoveel omzet genereren en toch kan je verlieslatend bezig zijn. De focus van Adchieve Insights ligt daarom bij de POAS of de Profit On Ad Spend: hoeveel winst maak je per euro die je investeert? Daarnaast krijg je opnieuw grip op je keywords en kan je je marktaandeel volgen ten opzichte van concurrenten.

Google Text Ads Software van Adchieve

Ook voor wie zijn of haar Text Ads wil optimaliseren op grote schaal, biedt Adchieve oplossingen. Hierbij werk je vanuit een enkele masterfeed. Op één centrale plek creëer en beheer je campagnes, stel je verschillende ad group strategieën in en bepaal je zoekwoorden per ad group strategie. Het doel: het optimaal doen aansluiten van advertenties bij de behoeften van de klant. Deze tool van Adchieve biedt duidelijk heel wat voordelen. En het gemak van de preview-functie, net als de mogelijkheid om marketingacties in te plannen (bijvoorbeeld voor Black Friday), maakt het heel eenvoudig in gebruik.

Over Adchieve

Adchieve is een gevestigde naam op het gebied van online marketing. Het bedrijf, of toch de voorloper ervan, ontstond in 2005. Het was een van de eerste bedrijven ter wereld die overging tot het automatiseren van longtailtekstadvertenties. Sindsdien ligt de focus nog altijd op automatiseren en het bieden van unieke inzichten met behulp van software en data science. Adchieve is bovendien als eerste bedrijf door Google benoemd tot officiële Klantenmatch-partner. Wereldwijd zijn er slechts 17 partners.

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer