Home Marketing Meer sales dankzij het inschakelen van een SEO bureau

Meer sales dankzij het inschakelen van een SEO bureau

Door Scott van Ede
Meer sales dankzij het inschakelen van een SEO bureau

Wil je meer sales, maar heb je geen idee hoe je dat kunt realiseren? Schakel dan een SEO bureau in, zoals DoubleSmart.nl. Zij weten als geen ander welke stappen je dient te nemen om te zorgen voor meer bezoekers, leads en sales. Lees hier hoe zij dat aanpakken en hoe je met de juiste SEO strategie kunt zorgen voor online succes.

Wat doet een SEO bureau?

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een onderdeel dat elk bedrijf zou moeten opnemen in diens groeistrategie. Het is namelijk zo dat het grootste deel van jouw bezoekers jouw website vindt via zoekmachines zoals Google en Bing. Je wilt daarom hoger in de zoekresultaten komen, liefst hoger dan je concurrenten. Nu zijn er ontzettend veel variabelen die de zoekmachines hebben opgenomen in hun algoritmes om jouw posities in de zoekresultaten te bepalen. Een SEO bedrijf zoals DoubleSmart.nl is compleet op de hoogte van de eisen van Google en consorten, en past deze toe op jouw website en marketingstrategie. Zo weet je zeker dat je jouw online toekomst veilig stelt. 

De aanpak van DoubleSmart.nl

DoubleSmart focust op structurele online groei. Dit doen ze door in te zetten op alle onderdelen van online marketing en SEO die voor jouw bedrijf relevant zijn. Dit begint met een goed werkende website met optimale techniek en navigatie. Ook linkbuilding maakt hier deel van uit: het plaatsen van links op externe sites die naar jouw webpagina’s leiden. Een zoekwoorden onderzoek zal blootleggen welke keywords jij het beste kunt gebruiken om meer en waardevolle bezoekers naar jouw website te krijgen. Op welke termen zoekt jouw publiek, en met welke zoekwoorden kun jij makkelijk hoger in de zoekmachine resultaten komen dan je concurrenten? Vervolgens is het zaak om jouw webpagina’s te vullen met wervende content die deze zoekwoorden verwerkt en die Google tevreden stemt. 

Zelf de SEO bijhouden? 

Zelf de SEO bijhouden

Veel ondernemers proberen zelf het onderdeel SEO op te pakken, maar doorgaans is dat weinig succesvol. Je komt er als leek namelijk amper tussen, en je bent er bovendien een dagtaak aan kwijt om het ‘SEO-wiel’ zelf uit te vinden. Anno 2021 hebben veel bedrijven in de gaten dat SEO niet onderschat moet worden, en ook jouw concurrenten zullen waarschijnlijk flink investeren in dit onderdeel, al dan niet met in-house marketeers die zich er fulltime mee bezighouden.

Bespaar jezelf stress, tijd en moeite door een SEO expert in te schakelen die jouw bedrijf vooruit helpt. De kracht van DoubleSmart is dat zij precies weten hoe je de juiste snaar raakt bij de zoekmachines, zodat je posities zullen stijgen. De eisen van Google veranderen voortdurend – zonder het inschakelen van een SEO bureau ben je veel tijd kwijt aan het up to date blijven op dit gebied. Is het nog iets te vaag voor je? Verdiep je op je gemak in de mogelijkheden die SEO jou kan bieden, en schroom ook niet om DoubleSmart te vragen om met je mee te kijken. 

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer