Home Lifestyle 3 goedkope iPhones om te gebruiken als werk telefoon

3 goedkope iPhones om te gebruiken als werk telefoon

Door Scott van Ede
3 goedkope iPhones om te gebruiken als werk telefoon

Iedereen heeft tegenwoordig een gsm. Logisch ook als je je bedenkt wat je allemaal met een iPhone kan doen tegenwoordig. Even videobellen voor een vergadering, nog even snel een afspraak in je agenda zetten, noem het maar op. Maar het is niet altijd even makkelijk om je leven gescheiden te houden. Heb je je werk e-mail gekoppeld aan je privé telefoon dan moet je wel veel zelfbeheersing bezitten om hier niet mee bezig te zijn in je vrije tijd. En om nu een nieuwe telefoon te kopen om als werk toestel te gebruiken dat kan een beetje teveel van het goede zijn, zeker als je je bedenkt dat een iPhone 12 zo’n € 900 is. Maar gelukkig zijn er verschillende iPhones die je goedkoop kunt aanschaffen en vervolgens kunt gebruiken als werk telefoon.

1. iPhone 8

De iPhone 8 is in 2021 niet meer zo modern en veelzijdig als de andere modellen die we zullen bespreken in dit artikel maar door de kwaliteit van Apple blijft het ook na al deze tijd nog een prima koop. Met de A11 processor heb je zelfs nog nu een lekker snelle iPhone en compact is en ideaal is voor mensen die hun iPhone het liefst met één hand bedienen. De camera van de iPhone 8 is in vergelijking met de iPhone 11 of iPhone 12 wel redelijk beperkt. Voor een selfie blijft de camera van de iPhone perfect. De iPhone is niet de meest spannende telefoon, maar door de kwaliteit van Apple blijft deze ook in 2021 nog een goede instapper.

2. iPhone X

iphone X

De iPhone X was de eerste iPhone die kwam met een hip nieuw ontwerp. Geen dikke randen maar een volledig scherm waar je van rand tot rand van kan genieten. Ook het draadloos opladen en de Gezichtsherkenning waren toen revolutionair. Wat wel een aandachtspunt is, is dat de iPhone X in 2017 is uitgekomen. De krachtige processor van de iPhone X en de ondersteuning vanuit Apple zorgen ervoor dat je tot 2022 nog makkelijk kunt genieten van de iPhone X. Verder is deze iPhone uitgerust met een A11 processor die niet alleen een stuk sneller is maar is ook nog eens energiezuinig.

3. iPhone SE 2020

De originele iPhone SE was een favoriet voor veel mensen. Dat was voor Apple wel duidelijk en daarom besloten ze om met de iPhone SE 2020 te komen. Aan het ontwerp is weinig veranderd en is voor sommige mensen zelfs een stapje terug. Het heeft namelijk niet meer een volledig scherm en ook de homeknop keert terug in dit ouwe ontwerp. Als je echter naar de binnenkant van de iPhone SE 2020 zou kunnen kijken dan zul je zien dat hij een stuk krachtiger is geworden. Deze iPhone beschikt namelijk over dezelfde processor als de iPhone 11! Omdat deze versie van de SE in 2020 is uitgebracht kun je voor de komende 4 jaar nog rekenen op ondersteuning van Apple. Dit betekent dat deze iPhone nog gewoon de nieuwste IOS-versies zal krijgen en ook voorzien zal zijn van verschillende beveiligingsupdates.

Refurbished is kwaliteit en duurkoop

Dit zijn verschillende iPhones die je goedkoop als refurbished kunt aanschaffen. Mocht je niet weten wat refurbished precies betekent dan zullen we dit hier kort toelichten. Een refurbished iPhone is een iPhone die vaak al een vorige eigenaar gehad heeft, maar het kan ook gaan om een showmodel of iPhone die direct geretourneerd is. Deze iPhone wordt vervolgens opgekocht door experts waarna deze gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt wordt. De iPhone wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten en hierbij worden onderdelen zoals de microfoon, batterij, display en speakers grondig gecontroleerd. Als er een onderdeel defect is of niet zo goed mogelijk presteert dan wordt deze vervangen waarna het controleproces weer van voor af aan begint. Wanneer het controleproces is doorstaan wordt de iPhone grondig schoongemaakt. Omdat een refurbished iPhone al een vorige eigenaar gehad heeft betaal je hier uiteraard niet de nieuwprijs voor.

Bij een website als refurbished.be vergelijk je gemakkelijk verschillende iPhones en kom je zo tot de beste keuze. Daarnaast bieden ze ook nog eens 3 jaar garantie! Zo ben je niet alleen verzekerd van de beste keuze, maar ook van de beste service.

related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees meer