Probleem op deze pagina?

Feestelijke voorstelling van nieuwste topinfrastructuur


Flanders Make nodigt je uit op de feestelijke voorstelling van zijn nieuwste topinfrastructuur in Lommel, op vrijdag 5 oktober om 9u30. We zijn bijzonder trots op onze 3 living labs waar grote bedrijven en KMO's samen met ons hun nieuwste producten testen en valideren in reële omstandigheden. Zo kunnen bedrijven beter en sneller nieuwe producten ontwikkelen en op de markt brengen.

In het Operator support 4.0 Lab helpen we maakbedrijven om hun productie efficiënt te organiseren: via een betere samenwerking tussen mens en robot bijvoorbeeld of via een opleiding van operatoren met Virtual of Augmented Reality. Met ons mobiele MAKE LAB brengen we de nieuwste productietechnieken letterlijk tot op de werkvloer van de bedrijven.

In het Joining & Materials Lab ondersteunen we bedrijven om bij hun productontwerp meteen de optimale manier te vinden om materialen met elkaar te verbinden, manueel of met de nieuwste robottechnologie. We stellen samen het assemblageproces op punt en testen in onze klimaatkamers of het verbindingsproces moet aangepast worden aan de klimatologische omstandigheden.

In het E-Powertrain Lab testen we de kwaliteit van aandrijvingen zonder ze in een prototype voertuig of in een machine in te bouwen. Via dit zogenaamde hardware-in-the-loop systeem kunnen bedrijven hun producten sneller en goedkoper klaarstomen voor de markt.

Deze nieuwe infrastructuur werd gerealiseerd dankzij het Europees fonds voor regionale ontwikkeling (EFRO) en het strategisch actieplan Limburg kwadraat (SALK).

Klik hier voor het programma en om je te registreren: https://innovation.flandersmake.be/kennismaking-living-labs

05/10/2018
05/10/2018
Oude Diestersebaan 133
3920 Lommel
Dries Hollebekkers
+32 11 790 590
+32 11 790 591
info@flandersmake.be
https://innovation.flandersmake.be/kennismaking-living-labs
Share this on