Probleem op deze pagina?

SENSTECH-workshop 'Smaak begrijpen en meten: succesfactor voor het commercialiseren van levensmiddelen'


Inhoud workshop

- Inleiding: belang van smaak, elementen en fysiologie van de smaakperceptie

- Moleculaire basis van de smaak (flavour): mondgevoel, smaak op de tong en aroma

- Smaakeigenschappen meten: inleiding tot sensorische analyse en chemisch-analytische technieken voor het karakteriseren van de smaakeigenschappen

- Inzicht in de smaakbepalende invloedsfactoren

- Off-flavour/taintproblematiek

- Casestudies uit alle sectoren van de voedingsindustrie

Meer informatie op de SENSTECH-website (www.senstech.be).

Deelname

- SENSNET-leden: € 120,00

- andere deelnemers € 350,00

IPV-steun (Paritair Comité 220): € 120,00

Online inschrijven via de website van SENSTECH (www.senstech.be).

01/02/2018
01/02/2018
9052
Inge Dirinck
+32.498900802
info@senstech.be
http://www.senstech.be
Page Folder_wo....pdf
42.2 KB
Folder
Share this on