Probleem op deze pagina?

Is your IT department fit for the future?


 

Event voor de IT- en HR-managers op 30 oktober 2015

 

Beste Innovators,

U weet ongetwijfeld heel goed hoe razendsnel de technologische ontwikkelingen in de IT-wereld evolueren. Wat 5 jaar geleden tot de meest innovatieve uitvinding behoorde, is vandaag afgeschreven. Hoe kunt ervoor zorgen dat het IT-departement van uw organisatie klaar is voor de toekomst?

Is you IT department fit for the futurte?

Dit is een vraag dat aan geen enkel IT-department onopgemerkt voorbijgaat en daarom nodigen wij u zeer graag uit op 27 oktober om samen over deze vraag na te denken in een interactieve workshop waarbij wij ook onze eigen visie van Learning & Development willen voorstellen en toetsen an uw bevindingen. Deze visie is een volledig nieuw Knowledge Management concept dat het resultaat is van onze vele onderzoeken en 30 jaar ervaring op het gebied van Learning & Development. De inhoud van dit event is relvant zowel voor de Hr-managers als voor de IT-managers.

Hier vindt u meer info over de inschrijvingen en het programma.

Uw mening is voor ons zeer belangrijk om ons nieuw Knowledge Management concept te verbeteren en daarnaast komt de inhoud van dit event sterk overeen met uw professionele interesses. Tegelijkertijd hebt u de ideale mogelijkheid om uw professionele netwerk uit te breiden. Deelname is volledig kosteloos en er zijn voor iedereen hapjes en drank voorzien.

Hopelijk tot binnekort!

Het Learning & Development team van Info Support

PS.: Wees snel! De plaatsen zijn beperkt en enkel de eerste 10 inschrijvingen kunnen deelnemen!


30/10/2015
30/10/2015
Generaal De Wittelaan 17
2800 Mechelen
Sara Shafaq (Info Support NV)
015/28 63 70
sara.shafaq@infosupport.com
http://www.infosupport.be

Hebben zich al ingeschreven

Share this on