Probleem op deze pagina?

Brokerage Event - noden en expertise samenbrengen


Wat zijn de noden en behoeften van de bedrijven op het vlak van product- en dienstenontwikkeling en design? Wat is al beschikbaar? Wat moet nog uitontwikkeld worden?

Deze vragen vormen de basis van de werking van Flanders InShape. Om de antwoorden op deze vragen te vinden, organiseerde Flanders InShape in de voorbije jaren al een reeks rondetafels met de industrie, dienstverleners en kenniscentra, die tot een aantal projecten en samenwerkingen hebben geleid.

Om dit proces te versterken en om de noden en de expertise bij de Vlaamse bedrijven en kennisinstellingen samen brengen en te zoeken naar mogelijke oplossingen organiseren wij een brokerage event.

Dit event i.s.m. met Agoria, Fedustria, Sirris, Centexbel, Optimo en essenscia is gericht op bedrijven uit diverse sectoren, kenniscentra en dienstverleners actief op volgende vlakken: • Product- en serviceontwikkeling • Designtools en methodes • Designmanagement: designproces

Wij nodigen u dan ook graag uit op het brokerage event op woensdag 24 april van 11u30 tot 14u30 te Gent. Er is een broodjeslunch voorzien. Deelname is gratis, gelieve wel te registreren vóór 21 april 2013.

24/04/2013
24/04/2013
Technologiepark
9052 Gent (Zwijnaarde)
François Stassijns
056282840
maka@flandersinshape.be
http://www.flandersinshape.be/index.php?id=46&tx_pxevents...
Share this on