Probleem op deze pagina?

bezoek IMM Mainz


Van 21 tot 23 november organiseert fmmc tesamen met Trinean en de dienst chemische ingenieurswetenschappen (CHIS) aan de Vrije Universiteit Brussel een gezamenlijk bezoek aan het gerennomeerde Institut für Mikrotechnik Mainz of IMM. Dit zeer hoogstaande, R&D gefocuste bedrijf is de top in Europa als het gaat om microtechniek. Zij zijn zeer actief inzake microfluidica voor industriële een milieu-analyse, biomedische diagnostics en proceschemie, waarmee ze perfect overlappen met al onze activiteiten. Neem alvast een kijkje op hun website of volgende brochure om hun activiteiten te verkennen.

Tesamen met de verantwoordelijken van het IMM steken we een zeer boeiende dag in elkaar met een uitgebreide rondleiding door hun labo’s met een aantal voordrachten in verband met hun recente projecten en hands on training op actuele produkten.

deze activiteit is enkel voor leden van het fmmc en aangezien er slechts 20 personen mee kunnen gaan worden ook maar maximum 2 personen per lid toegelaten, schrijf dus zo snel mogelijk in!!

 

 

 

Progamma Evenement:

inleiding activiteiten en technologieën IMM bezoek laboratoria demonstraties ontwikkelde apparaten

21/11/2012
23/11/2012
Carl-Zeiss-Strasse 18-20
55129 Mainz
Bart Rimez
+32 2 629 32 50
info@fmmc.be
http://www.fmmc.be
Share this on