Probleem op deze pagina?

IWT-vooruitzichten - Samen nadenken over innovatie in Vlaanderen

IWT-vooruitzichten : Voor wie wil meedenken over de realisatie van een steeds beter innovatiebeleid in Vlaanderen

Het IWT organiseert vier maal per jaar een namiddagsessie waarop een actueel innovatiethema en of de resultaten van een IWT-studieopdracht in de schijnwerpers worden geplaatst. Tijdens deze bijeenkomsten worden meestal één of twee sprekers uitgenodigd. De presentaties worden gevolgd door een interactiemoment waarop de aanwezigen vragen kunnen stellen en of hun ideeën kunnen verduidelijken over de presentaties en het behandelde onderwerp.

Volgende thema’s kwamen de voorbije jaren onder andere aan bod: diensteninnovatie; O&O-fiscaliteit versus O&O-subsidies; Innovatiecheques; De doorlichting van het Innovatie-instrumentarium; Geïntegreerde bedrijfsagentschappen; …

Het publiek van de IWT-vooruitzichten bestaat uit een mix van innovatie-actoren, gaande van innovatie-adviseurs tot academici, mensen uit overheidsagentschappen, vertegenwoordigers van bedrijfsorganisaties en bedrijfsleiders… die willen meedenken over de realisatie van een steeds beter innovatiebeleid in Vlaanderen.

Tijdens de eerstvolgende IWT-vooruitzichten komt het thema “De rol van zwaartepuntvorming in het Vlaamse innovatiebeleid” aan bod. Deze sessie zal doorgaan op maandag 16 maart vanaf 15 u 30 maart in de gebouwen van het IWT (zie kalender van het innovatienetwerk).

Indien u persoonlijk op de hoogte wil gehouden worden van deze sessies en u tot op heden nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangt voor de IWT-vooruitzichten, kan u een mail sturen naar vooruitzicht@iwt.be .

Share this on

Comment_add Reageer