Probleem op deze pagina?

GPS voor VIN

Wanneer :         Maandag 23 juni 2008

                        Ontvangst met koffie vanaf 13u30

                        Start 14u00

                        Vanaf 17u30 gelegenheid tot netwerken

Waar : Kasteel van Ham, De Maillé de la Tour Landrylaan 2, 1820 Steenokkerzeel

Voor wie :

Alle VIN-netwerkleden m.a.w. uitvoerders van VIS (TIS, TD, CO, RIS), TETRA of Landbouwonderzoek-projecten, alsook adviseurs van Interfaces en Competentiepolen

Inschrijven via Nancy Schoof

Wat :

Op basis van de “GPS voor Ondernemingen” gaan we ook met het VIN-netwerk brainstormen om zo, op een eenvoudige maar effectieve methode, ideeën te genereren die we in het VIN-netwerk kunnen gebruiken (netwerken-samenwerken-leren van elkaar, ...). In groep gaan we na hoe jouw organisatie kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen en trends. Je benut het creatieve potentieel binnen je organisatie – en dat van anderen- optimaal en doet zo ideeën op voor de toekomst van het VIN netwerk.” Of; hoe het nuttige met het aangename verenigd wordt.”

Hoe gaat het in zijn werk :

Zes koppels zitten ieder achter één segment van een rond bord. Bij ieder segment is een trend gedefinieerd, die voor de organisatie van belang is. Gedurende 10 minuten genereer je samen met je gelegenheidspartner ideeën voor je organisatie met in het achterhoofd de bewuste trend. De ideeën schrijf je op een post-it die je op het bord plakt. Daarna draait het bord door en krijg je de volgende trend. Je kunt voortgaan op de ideeën van de mensen voor je of je kunt er nieuwe ideeën aan toevoegen. En wat daarna komt, merk je op de dag zelf wel…..

 

 

 

 

 

Share this on

Graag schrijf ik mij in voor dit event.


Hierbij wens ik mij in te schrijven voor het GPS voor VIN evenement van 23 juni te Steenokkerzeel.
Met vriendelijke groeten,


Als lid van de COG werkgroep neem ik persoonlijk deel aan de GPS meeting.


Wow! Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It's so good and so awesome. I am just amazed.


Great Information sharing .. I am very happy to read this article .. thanks for giving us go through info.Fantastic nice. I appreciate this post.


eja o vídeo ao lado! Nesta aula gratuita, Rodrigo Polesso quebra 3 perigosos mitos sobre emagrecimento, mostra porque 95% das pessoas falham no emagrecimento e revela a exata estratégia de Alimentação Forte em conjunto com a "Chave-Mestra do Emagrecimento" para um emagrecimento natural, saudável e, mais importante, permanente.


Comment_add Reageer