Probleem op deze pagina?

Haal meer uit je bezoek aan het Mobile World Congress

Mobile World Congress, beter bekend onder de naam 3GSM, is een zeer belangrijke conferentie en vakbeurs voor mobiele telecommunicatie (15-18 februari 2010, Barcelona).
Wil je meer halen uit je bezoek, overweeg dan deelname aan B2B technology contactdagen van het Enterprise Europe Network en/of aanwezigheid op de F.I.T. Product Sample Booth

Dankzij de Product Sample Booth van F.I.T. kunnen Vlaamse bedrijven er op budgetvriendelijke en efficiënte manier hun aanbod voorstellen. De inschrijvingen zijn recent met 2 weken verlengd en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Interesse? Schrijf u in ten laatste op 4 november 2009.

Enterprise Europe Catalonia organiseert er dit jaar weer een Technology Brokerage Event.
In de editie van 2009 waren er zowat 500 geregistreerde deelnemers, goed voor 700 technologieprofielen, wat resulteerde in meer dan 1200 meetings.
Het Mobile World Congress is “the place to be” voor iedereen die actief is in mobile technology. Als je op zoek bent naar internationale samenwerking, is dit brokerage event het ideale platform om op korte tijd een groot aantal goede en gericht eerste contacten te leggen.
Bovendien biedt Enterprise Europe Catalonia dit event kosteloos aan, inclusief gratis toegangsticket tot de beurs.
Registratie start binnenkort.
Meer info eerstdaags ook op onze IWT-Enterprise Europe Vlaanderen event kalender.

Share this on

Wow absolutely incredible piece of writing. Thanks for sharing. red deer towing


Comment_add Reageer